Günümüzde her şirketin ya da girişimcinin ya da girişimci olmayı düşünen bunun hayalini kuran herkesin sağlam araştırma yapması gerekmektedir. İçinde bulunduğumuz dünya sürekli değişen ve gelişen, teknoloji ile iç içe geçmiş, inovasyon ve bilginin en önemli şey olduğu, devinim sahibi, dinamik bir yapıya sahiptir. Bu dinamik yapıya ayak uydurmadan önce o dinamizmi yakalamak gerekir. Eğer bir girişimci olmak istiyor iseniz ya da çoktan bir girişimci iseniz size bu yazımızda bahsedeceğimiz şeyleri kaçırmamanızı öneririz. Büyük ve köklü şirketlerin kullandığı müşteri memnuniyetini arttırarak piyasalarına ekonomilerine katkı sağladıkları bir uygulamadan bahsedeceğiz.

       Günümüzde girişimci olmak isteyen ya da girişimcilik hayali kuran birçok insan var. Ancak ne yazık ki bunların arasından sadece birkaç tanesi bu hayallerini gerçekleştiriyor ya da girişimcilik mesleğini gerçekleştirseler bile çok azı piyasada tutunup ekonomisine katkı sağlayacak şekilde büyüyüp gelişiyor. İşte bu devinim sahibi piyasada tutunabilmek ve kendinize, kendi ekonominize katkı sağlayabileceğiniz bir iş kolu oluşturabilmek için mutlaka düzenli olarak teknolojiyi ve bu piyasada var olan köklü ve güçlü şirketlerin neler yaptıklarını, neler kullandıklarını takip etmek zorundasınız. Bu takip sonucunda göreceksiniz ki hiçbir şirket sadece kendi başına bir şeylerin üstesinden gelmiyor. Bu gelişme sürecinde büyük şirketler de bazı konularda bazı yönlerden destek alıyorlar. Bu destekler şirketlerin ihtiyacına ya da eksik oldukları konulara göre değişse de bazı konular ya da alanlar vardır ki her şirketin mutlaka destek alıp danıştığı ve bu yönde kendini geliştirmek zorunda kaldığı; örneğin crm ile adlandırılan müşteri ilişkileri yönetimi. Müşteri ilişkileri yönetimi aslında tüm şirketlerde bulunması gereken hatta ve hatta şirketin prestijinden tanınmasına ekonomisinden müşteriler tarafından tavsiye edilmesine kadar pek çok yönden şirketi olumlu yönde etkileyen bir alandır.

       O neden ile eğer bir girişimci olmak istiyor ve ilerde büyümeyi hedefliyor iseniz mutlaka müşteri ilişkileri yönetimi hakkında bilgi sahibi olmalı ve bunu iyi bir şekilde yönetebilmek için de mutlaka uzman bir ekipten destek almalı ve profesyonel bir uygulama edinmelisiniz. 

    Şimdi sizlere ihtiyacınız olan bu uygulamadan bahsedeceğiz. Bitrix24 bulut crm uygulaması sizlere yukarıda bahsettiğimiz tüm bu yardımları ve desteği sizlere sunabilecek bir uygulamadır. Bitrix24 2021 en iyi crm programı seçilmiştir. Bunun sebebi ise uygulamanın hem ücretsiz olarak kullanılabilmesi hem de gereken tüm donanımlara ve en önemlisi de sorunsuz bir yazılıma sahip olmasından kaynaklanmalıdır. Uygulama sizlere müşterileriniz ile iletişime her geçtiğinizde müşterileriniz ile ilgili gereken tüm verileri toplar ve onları biriktirir. Bu birikimin sonucunda bir sonraki sorunda ya da talepte müşteri ile iletişime geçtiğinizde önceden toplanmış olan o müşteri ile ilgili tüm veriler sizlerin önüne bir tık ile gelebilecek durumdadır. Sizler müşteri ile konuşur iken onun önceden nasıl ve hangi taleplerde bulunduğunu bilmeniz sebebi ile müşterinizin söyleyeceklerini tahmin edebilir ve ona göre müşterinizi memnun etmek için çözüm yolları üretebilirsiniz.

       Size gelen bu talepleri olabilecek en verimli şekilde karşılamak ya da gelen sorunları en hızlı ve etkili bir biçimde çözüme kavuşturmak için mutlaka bir crm uygulaması kullanmalısınız. Müşteri ilişkileri yönetimi tamamen bu konuyu üstlenir ve bu konu üzerine çalışır. Müşteri ilişkileri yönetimi uygulamaları da tamamen bu konu üzerine uzmanlaşmış kişiler tarafından yazılımları yapılmış uygulamalardır. Daha önce de söylediğimiz gibi büyük şirketler tarafından da oldukça büyük bir öneme sahip olan müşteri ilişkileri yönetimi sizin müşterilerinizin verdiğiniz hizmetten her zaman memnun olmasını sağlar. Bu memnuniyet size kemik bir müşteri kitlesi oluşturmak ile beraber aynı zamanda bu kemik müşteri kitlesinin çevresine de sizi tavsiye etmesini sağlar.

       Bu sayede hem ulaştığınız insan sayısı artar hem de tanınmışlığınız sayesinde de size potansiyel müşteriler ortaya çıkar. Bu potansiyel müşterilerin sizler hakkında önceden edindiği fikirler çok önemlidir. Örnek verecek olur isek bir müşterinin sorununu hızlı ve etkili bir şekilde çözdünüz ve bunun sonucunda da müşteri memnuniyetini sağladınız aynı zamanda da müşterinin sizden bir daha alışveriş yapması için teşvikte bulundunuz. Müşteriniz bu memnuniyet sonucunda sizden almış olduğu ürünü bir başkasına anlatır iken sizin sorun çözme hızınızdan etkili bir şekilde analiz yaptığınızdan ve bunun yanında da tabi ki ürünlerinizin kalitesinden bahsedecektir.

       İşte bahsetmiş olduğumuz bu olumlu tavsiyeler size tahmin ettiğinizden çok daha fazla müşteri sağlayacaktır. Bu demek oluyor ki müşteri ilişkiler yönetimi şirketiniz için oldukça önemli bir konudur ve bu sebep ile de edineceğiniz crm bulut uygulamasını da iyi seçmelisiniz. Bitrix24 bulut crm uygulaması size beklediğiniz tüm bu kaliteyi verebilecek bir uygulamadır. Bu uygulama hem kalite açısından hem de ücretsiz olması bakımından tam olarak da sizin aradığınız uygulamadır. Bitrix24 bulut müşteri ilişkileri yönetimi uygulaması hem hızlı hem de doğru analizleri sayesinde size en yüksek verimi verebilecek olan uygulamadır. 2021 senesinin en iyi müşteri ilişkileri yönetimi uygulaması olan bu başarılı uygulamayı edinmeniz sizin işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Özellikle içinde bulunduğumuz devinim sahibi piyasa sadece sürekli değişmesi açısından değil aynı zamanda da rekabet açısından da oldukça güçlü bir piyasadır. Sizin diğer şirketler ile rekabet gücünü arttırabilmeniz ancak ve ancak bu sağlam, analiz gücü yüksek uygulamayı kullanmanız ve bunun sonucunda da müşterileriniz ile güçlü bağlar kurmanız ile mümkündür. Rekabet edebilecek gücünüzün yükselmesi piyasada eritip gitmemenize ve mücadele ederek bu piyasada kendinize yer açabilmenizi sağlar. Bu şekilde hem kendinizi hem de şirketinizi geliştirebilir hem de ekonomik açıdan yükselişe geçebilirsiniz.

       Bitrix24 bulut crm uygulaması 2021 senesinde en çok tercih edilen uygulama olması sizlere gereken güveni verir. Uygulamanın hem bu kadar başarılı hem bu kadar çok tercih edilen hem de ücretsiz olması sizlere birçok fırsatı aynı anda sunuyor. Yapmanız gereken tek şey bu uygulamayı edinerek bu verilen fırsatlardan en kısa sürede yararlanmaktır. Bu uygulamadan yararlanmak hiç de zor değildir. Yararlanmak için siteye girip uygulamayı edinmeniz ve çalışmalarınızda da bu uygulamayı kullanmanız müşteri ilişkileri yönetimi alanında sizi başarıya taşıyacak olan şeydir. Bir an önce zaman kaybetmeden uygulamayı edinmek ve kendi şirketinizi müşteri ilişkileri yönetimi alanında geliştirmek tamamen sizin elinizdedir. Üstelik bu harika uygulamayı tek bir tık ile ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Hem ücretsiz hem de kaliteli olan bu uygulama sizlere aradığınız hizmeti sağlayacak tek uygulamadır. Piyasadaki diğer uygulamalara para vererek kendi bütçenizi sarsmak yerine hem en kaliteli hem de ücretsiz olan bitrix24 bulut crm uygulamasını bir an önce edinerek şirketinize en büyük katkıyı yapabilir ve gelişmeniz açısından en büyük adımı atabilirsiniz. Siz de zaman kaybetmeden bir an önce bitrix24 bulut crm uygulamasını edinin ve müşterileriniz ile olan ilişkinizi hem düzenleyin hem de daha iyi noktalara taşıyın.

       Göreceksiniz ki müşterilerinizin memnuniyeti artacak ve müşterileriniz daha da artacak. Hem müşterileriniz ile ilgilenir iken daha rahat olacak hem istediğiniz her bilgiye anında ulaşacak hem de gelen talepler karşısında nasıl çözümler üretmeniz gerektiğini uygulamadan rahatça öğrenebileceksiniz.